Теодор Кабакчиев стартира на “Red bull Erzbergrodeo” в компанията на още 7 българи

Топ ендуро пилотът ни Теодор Кабакчиев ще кара в компанията на още 7 български състезатели по време на втория кръг от Световния хард ендуро шампионат “Red bull Erzbergrodeo” в Австрия. В най-голямото състезание в света в ендурото с 1500 участници ще се включат и Любомир Иванов от МСК „Препараторите“, Кристиан Петров от МСК „Хард райдърс“, Илиян Кузманов от СК „АФГ тийм“, Борис Чакъров от „Мото дружина Банско“, Димитър Цветков и Руслан Цветанов от НК „Ендуро виктори“ и Панчо Кузманов от СК „АФГ тийм“.

Red bull Erzbergrodeo” – жестоката реалност на ендурото, в което само най-бързите 500 от „Blaklader iron road prologue“ се класират за технически най-натоварващото състезание в света. Веднага след старта на всички е ясно, че ще има само един път до финала – право нагоре в планината! Очакват ги 4 дни на пълна газ.

Кабакчиев завърши на 3-то място в първия кръг на Световния хард ендуро шампионат – „Xross Hard Enduro Rally“ в Сърбия и сега в Австрия е пределно мобилизиран да подобри класирането си.

Източник: БФМ