Над 220 моториста от страната и чужбина превзеха балкана на с. Крупник

На 3-ти декември станахме свидетели на второто издание на екстремното състезание Екстрийм Ендуро Крупник 2022г.

Адреналин, съвместно с много екстремно настроение, бе навсякъде в атмосферата в село Крупник.

И тази година Екстрийм Ендуро Крупник премина под патронажа на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който благодари на момчетата от Крупник, които отново положиха много усилия за организацията на екстремното състезание.

В надпреварата се включиха над 220 участника от цялата страна и чужбина, като над 110 от тях успяха да преминат цялото трасе и да финишират. Първи на старта премина 22 – годишният Любомир Иванов, който премина трасето за малко повече от час. Той бе лично награден от кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

Припомняме, че в първото издание на Екстрийм Ендуро Крупник малко не достигна на Любомир Иванов, тъй като получи наказания заради липса на контролни марки.

С титлата “Най – млад участник” в тази годишното издание отново може да се похвали Любомир Синев. Наградата му бе връчена от Иван Спасов.

За „Най – възрастен участник“ бе присъдена на Евгени Цонев. Той получи своята награда от Валери Христов.

За „Най – голям Екстремист“ бе избран Огнян Митов, а наградата му бе връчена от Виолета Моралиева.

За пета позиция получи награда Николай Славов с № 180, която му бе връчена от Радослав Христов.

Един от организаторите на спортното събитие Мирослав Димитров, връчи отличието на класиралия се на четвърта позиция – Тихомир Кузнов с № 97.

Трето място отиде при Кристиян Петров № 140, който бе награден от председателя на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров.

Госпожа Иванка Чакалска – кмет на село Крупник, връчи отличието на класиралия се на второ място Станислав Кирилов № 112 .

Екстрийм Ендуро Крупник 2022г.

Специална награда от страна на организаторите от село Крупник за цялостна подкрепа бе присъдена на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, които също му благодариха за оказаното съдействие и разбирателството с ловните дружинки.

За спомен от второто издание на Екстрийм Ендуро Крупник 2022г, всички участници и гости имаха възможност да си закупят специални тениски с логото на състезанието.

Добре маркираното трасе, което тази година бе по-дълго от миналогодишното, както и цялостната организация за осъществяването на състезанието бе високо оценено от всички присъстващи.

Специални благодарности бяха изказани към организаторите на състезанието, а именно кмета на община Симитли Апостол Апостолов, Мирослав Димитров, Радослав Траянов, Иван Спасов, Радослав Христов, както и към кмета на село Крупник Иванка Чакалска.

За оказаното съдействие и организацията, която бяха създали с цел обезпечаване реда и сигурността по време на спортната надпревара, кметът Апостолов благодари и изказа благодарности към Областна дирекция на МВР – Благоевград и Спешен център – Благоевград.

Екстрийм Ендуро Крупник, благодарение на организаторите Мирослав Димитров, Радослав Траянов, Радослав Христов и Иван Спасов, успя да набере много сила и мощ, което допринесе за голям интерес на участниците от цялата страна и успешно отразяване на екстремното състезание в спортния календар на община Симитли.

Организаторите благодариха за цялостното разбиране от страна на ловните дружинки на територията на община Симитли.

След края на състезанието, което продължи няколко часа, най – добрите състезатели получиха специални награди, които бяха осигурени от община Симитли, Иван Зографски, Motomedia Bulgaria, Buldock, Оникс 2014, Руми КМБ ЕООД, хранителни магазини Василка, П и П Равначки и Клуб 420.

Източник: simitli.info