Над 100 записани за Екстрийм Ендуро Крупник на 3-ти декември.

Тече трескава подготовка преди второто издание на Екстрийм Ендуро Крупник. За поредна година Община Симитли ще стане домакин на едно невероятно състезание, което през 2021 г. събра над 100 участника.

Тази година състезанието ще се проведе на 3 декември. То ще бъде изцяло по маркери и с дължина около 50 километра. Пътеките и екстриимите ще бъдат 90% изцяло нови, като навсякъде ще има и обходни, по-леки пътеки. Ще има няколко контроли, на които ще се връзват свински опашки. Въпреки новото трасе, няма да бъде пропусната и емблематичната 4-та контрола, която се оказа най-интересна както за участниците, така и за публиката.

Таксата за участие в състезанието, включваща тениска за събитието е в размер на 20лв., като и тази година Община Симитли е основен спонсор на събитието.

Към момента близо над 100 са записалите се да участват, като всеки, който иска да вземе участие, но все още не се е записал, може да го направи тук 

За повече информация може да се обадите на:

0897529375 – Радослав Христов

0899573159 – Мирослав Димитров

Припомняме, че първото издание на Екстрийм Ендуро Крупник бе високо оценено от всички, включили се в надпреварата. Събитието премина под патронажа на кмета на Община Симитли Апостол Апостолов, а наградите, които бяха раздадени, осигуриха Община Симитли и Иван Зографски. Сред организаторите на надпреварата бяха Мирослав Димитров, Радослав Траянов, Радослав Христов и Иван Спасов.