В Корница Валентин Роглев извоюва трето място с новия си GAGGAS

Валентин Роглев извоюва трето място в клас “Експерт” по време на едно от най-екстремните  състезания този сезон – това в Корница, където се проведе  2-рият кръг от Българския Екстремен Eндуро Шампионат HARD ENDURO KORNITSA.

Това е първото състезание на пилота с GASGAS, който години наред беше на състезателните трасета с КТМ,а сега премина от оранжевия към червeния състезателен цвят.  Валентин Роглев благодари на GRMX, MOTOES и Gas Gas Bulgaria за оказаната подкрепа и доверие. “Вашата подкрепа значи много за мен, защото за 22 години в моторния спорт съм преминал през всякакви перипетии и знам, колко е важно някой да повярва в теб и да ти “удари едно рамо”, защото само с талант не става. Ако преди 10 години в пика на кариерата си имах и малко късмет, можех да постигна още повече в мотокроса, но не съжалявам, защото най-вероятно нямаше да съм шампион в живота.”

Роглев определя първото си състезание с GASGAS като успешно, след като застана трети на стълбичката на победителите. Пожелава си още безаварийни победи и забавление.